Auteurslezing Marijke Fonteyn

WonderWijven vzw – Boek Kwetsbaar krachtig

“Kwetsbaar krachtig” is behalve een ijzersterke titel, vooral ook een WonderWijverige manier van omgaan met worstelingen, vraagstukken en pijnlijke momenten. Door deze authentiek in de wereld zetten, groei je niet alleen naar een betere versie van jezelf, maar krijg je ook de kans om inzichten te delen.

“Kwetsbaar Krachtig” bundelt getuigenissen van 92 WonderWijven over sleutelmomenten en inzichten die hen de kracht hebben gegeven om meer zichzelf te worden dan ze ooit hadden gedacht te zullen zijn. Pakkende, relativerende, grappige en troostende verhalen, gedichten, uitspraken, illustraties en kunstwerken waar anderen zich in herkennen, waardoor ze kunnen groeien en die niemand onberoerd zullen laten.
WonderWijven vzw is gestart vanuit een impuls, misschien zelfs een intuïtieve beslissing in november 2016 en in no time uitgegroeid tot een community van meer dan 20000 leden op facebook.

Marijke Fonteyn richtte ander halfjaar geleden de facebook “WonderWijven” op en vertelt vol passie haar eigen verhaal en dat van andere vrouwen…

Inschrijven verplicht en kan t.e.m. maandag 21 mei via bib.hoboken@stad.antwerpen.be of tel. 03 820 80 43Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • GRATIS
locatie
  • Bibliotheek Hoboken

Extra

Lezing van 20 tot  21 uur | Boekverkoop vanaf 19.30 uur en van 21 tot 21.30 uur