Theater en Dans

Kan je aan je verleden ontkomen?

'Reiziger zonder bagage' door Theater Vonk

Permeke, vr 16 feb 2018 tot zo 25 feb 2018

Theater Vonk geeft nieuw leven aan een klassieker van Jean Anouilh, die we allemaal kennen van zijn beroemde stuk Antigone. (meerdere voorstellingen)

Vitalski

Victor Glorieux

ontmoetingscentrum Nova, za 24 feb 2018 - 20.15 uur

Een unieke gebeurtenis! Vitalski, 's lands officiële nachtburgemeester, gekend om zijn bijzonder snelle humor en spitsvondige vertellingen, kruipt in de huid van zijn fictieve, zeer tragische Nonkel, genaamd Victor Glorieux — hij is 70 jaar oud, maar voelt zich er hooguit 69.

Nico Sturm & Jonas Van Geel

Gisteren was het geweldig!

cultuurcentrum Deurne, za 24 feb 2018 - 20.30 uur

Gisteren was het geweldig! is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue, een onderzoek naar de kracht van een duo : hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven…

Niet meer zonder jou

Theatergezelschap Female Economy & Zina

ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis, za 24 feb 2018 - 20.30 uur

In Niet Meer Zonder Jou zijn we getuige van de schurende, huiverige, soms angstige én dierbare ontmoetingen tussen een lid van de traditionele moslimgemeenschap, moeder Havva, en een vrijgevochten familielid, dochter Nazmiye.

Les Zirkiens - Reus

Poppentheater (3+)

vrijetijdscentrum de Schelde, zo 25 feb 2018 - 10.30 uur

Prachtig beeldend en poëtisch poppenspel voor kinderen vanaf drie jaar.

Niet meer zonder jou

Theatergezelschap Female Economy & Zina

ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis, zo 25 feb 2018 - 14.00 uur

In Niet Meer Zonder Jou zijn we getuige van de schurende, huiverige, soms angstige én dierbare ontmoetingen tussen een lid van de traditionele moslimgemeenschap, moeder Havva, en een vrijgevochten familielid, dochter Nazmiye.

Clique Magique In-Team

Magische zondagen

252 CC, zo 25 feb 2018 - 19.30 uur

In 2004 sloegen drie Ekerse families met dezelfde passie voor de goochelkunst de handen in elkaar en richtten ze de goochelclub Clique Magique op. Kasteel Hof De Bist wordt dit jaar hun nieuwe thuishaven.

Niet meer zonder jou

Theatergezelschap Zina

ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis, ma 26 feb 2018 - 10.00 uur

In Niet Meer Zonder Jou zijn we getuige van de schurende, huiverige, soms angstige én dierbare ontmoetingen tussen een lid van de traditionele moslimgemeenschap, moeder Havva, en een vrijgevochten familielid, dochter Nazmiye.

Mannen... Alles wat je ooit wilde weten, maar niet durfde te vragen

Theater

vrijetijdscentrum de Schelde, wo 28 feb 2018 - 20.30 uur

Jelle Cleymans, Hubert Damen, Coco Jr en Joost Van Hyft zetten met deze interactieve comedyshow alles op alles om de kloof tussen mannen en vrouwen te verkleinen.

Stuk (1ste tot 6de lj)

door Cie Flamingie

ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn, do 1 mrt 2018

'Koppen rolden door de straten. Het volk probeerde het koninginnenrijk te verlaten. Maar vluchten is niet zonder gevaar. De mensen onderdrukten hun verdriet dan maar.' Een muzikale voorstelling over af en toe ongelukkig mogen zijn.
volzet

Maryam Kamal Hedayat

Genderless

cultuurcentrum Berchem, do 1 mrt 2018 - 20.30 uur

Maryam K. Hedayat onderzoekt in haar multimediale voorstelling Genderless de nood aan een nieuwe definitie van gender. Ze zoekt antwoorden op de vraag of én hoe we functioneren vanuit overgeleverde concepten, verhalen en clichés om man- vrouwrollen te identificeren.

Hells Bells

Volkstheater

ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis, do 1 mrt 2018 - 20.30 uur

Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers, Lucas Van den Eynde UITVERKOCHT

Joris en de geheimzinnige toverdrank (2de tot 6de lj)

van Roald Dahl door Theater De Kreeft

ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn, di 6 mrt 2018

Een wereldklassieker van Roald Dahl over de kwajongensdroom van kleine Joris, gebracht door Roald Dahl-specialist Marc Reynaerts.
volzet

Arsenaal / Lazarus

De zonder zon zon

cultuurcentrum De Kern, vr 9 mrt 2018 - 20.15 uur

De zonder zon zon is een universeel sprookje geschreven op de huid van onze tegenwoordige tijd. Bernard is een tovenaar met opmerkelijke verwezenlijkingen op zijn actief. Het gaat echter niet goed met hem. Het roer moet om. Nabil, zijn trouwe leerling, wil hem daar graag bij helpen.

Nico Sturm & Jonas Van Geel

Gisteren was het geweldig!

cultuurcentrum Merksem, vr 9 mrt 2018 - 20.15 uur

‘Gisteren was het geweldig!’ is de liefdevolle clash tussen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de revue en bestofte moppen.

Dounia Mahammed

Salut copain

252 CC, vr 9 mrt 2018 - 20.30 uur

Deze monoloog is geïnspireerd op het werk van de Russische absurdistische schrijver Daniil Charms en de Amerikaan Paul Auster. De tekst getuigt van een bijzondere gevoeligheid voor taal en humor. Dounia zet de taal in als medium om op de scène te filosoferen, dromen, wankelen.

Dying for life

Osama Abo Amro

ontmoetingscentrum Nova, do 15 mrt 2018 - 20.15 uur

Osama Abo Amro arriveerde in de zomer van 2015 in Antwerpen en vond via het opvangcentrum van Kapellen, de weg naar kunstZ. Samen met 7 andere jonge vluchtelingen uit Syrië en Irak die in het centrum verbleven, schreven ze zich in voor de kunstZacademie.

Bart Van Loo

Napoleon

cultuurcentrum Merksem, vr 16 mrt 2018 - 20.15 uur

Met zijn gekende bevlogenheid en zin voor humor legt Bart Van Loo zijn familiegeschiedenis naast die van Bonaparte. De kleine keizer komt bij hem tot leven, wordt een mens van vlees en bloed die onder zijn huid kruipt. Een melange van woord en muziek. Een mix van geschiedenisles en cabaret.

Arsenaal/Lazarus

De zonder zon zon

cultuurcentrum Deurne, za 17 mrt 2018 - 20.30 uur

Een verhaal over ontploffingen en crisissen, over de schade die onze ongefundeerde meningen veroorzaken, over afscheid, vriendschap en ouderdom, over magie, geloof, overtuigingen en waarheid.

Gisteren was het geweldig!

Nico Sturm & Jonas Van Geel

cultuurcentrum Berchem, di 20 mrt 2018

Kompanen Sturm & Van Geel doen gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Snip en Snap, Peppi en Kokki, Siegfried en Roy en Simon and Garfunkel herleven in de zoektocht naar de oorsprong, evolutie en kracht van de lach. Verwacht je aan een muzikale ode aan de vriendschap en de liefde voor de oude revue.

Kast-eel (instapklas tot 3de kl)

door Picalili

ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn, di 20 mrt 2018

Een grappige, muzikale voorstelling over het impulsief fantaseren van een buitengewoon koppel. Opstaan… tanden poetsen… boterhammen… aankleden… niets is wat het lijkt! Als voor iedereen de dag begint, staat voor hen de wereld stil en verliezen ze zichzelf in hun fantasie!

Nico Sturm en Jonas Van Geel

Gisteren was het geweldig!

cultuurcentrum De Kern, vr 23 mrt 2018 - 20.15 uur

Gisteren was het geweldig! is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue, een onderzoek naar de kracht van een duo: hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven.
uitverkocht

Maelstrom

Brief aan mijn kind

252 CC, vr 23 mrt 2018 - 20.30 uur

Zou jij een brief voor ons willen schrijven?’ Voor deze theatervoorstelling verzamelen acteurs Thomas Janssens en Jorre Vandenbussche, Maelstorm, brieven aan kinderen. Brieven die de kinderen pas te lezen zullen krijgen wanneer ze volwassen zijn en op eigen benen staan.

DE KOLONIEMT & Vic De Wachter

deWattman | dernière

cultuurcentrum Berchem, za 24 mrt 2018 - 20.00 uur

Op 10 mei 1940 om 7u krijgt trambestuurder Leon Vermast de opdracht om zijn tramrit naar Hoboken te onderbreken. Hij moet onmiddellijk terug sporen naar Mortsel om daar psychiatrische patiënten op te halen die een bombardement op hun instelling overleefden.

SKaGeN

Slapend Rijk | De weg van het geld

cultuurcentrum Berchem, wo 28 mrt 2018 - 20.30 uur

SKaGeN gebruikt alles wat in haar macht ligt om u te overtuigen. Wat we precies verkopen, is niet meteen duidelijk. Maar dat het van levensbelang is, staat buiten kijf. Geraffineerd ontzenuwen we uw vooroordelen. Charmant en met souplesse nemen we de lange weg om u te winnen voor wat we verkopen.

Theater Malpertuis

Onze Koen

cultuurcentrum Merksem, za 31 mrt 2018 - 20.15 uur

‘Onze Koen’ is een liefdesgeschiedenis. Even hilarisch als herkenbaar. Het is tevens het verhaal van ouders die kinderen opvoeden. We doen wat we kunnen, maar hebben in wezen geen idee hoe het moet. We tasten als blindemannen tot we vastlopen en alleen staan tussen de grote vragen van het leven.

Bollylicious

Bombay Express

cultuurcentrum Berchem, za 31 mrt 2018 - 20.30 uur

Een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, muziek, kleurrijke kostuums en een goede dosis glitter & glamour. Een originele interpretatie van de Bollywood dansstijl, waarbij authenticiteit en ambiance hand in hand gaan.

Theater Malpertuis

Ivanov

cultuurcentrum Berchem, vr 6 apr 2018 - 20.30 uur

Regisseur Piet Arfeuille situeert ‘zijn’ Ivanov in een praatzieke samenleving die zich uit verveling overgeeft aan futiliteiten en overbodigheden. Een pittige Tsjechov, gespeeld door klassebakken waaronder Lukas Smolders, Tania Van der Sanden, Mark Verstraete, e.a. die op niks dan lof kon rekenen

Cantina/Blok Bloc

Laika

Elsschot, vr 13 apr 2018 - 19.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een eetstandje dichtbij het station, in Italië is het een kelder om wijn te laten rijpen, en in Mexico is het een lokale eet- en drinkgelegenheid met een typische sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen.

Theater Antigone

Oeps

cultuurcentrum Merksem, vr 13 apr 2018 - 20.15 uur

In ‘Oeps’ legt Theater Antigone je de wereld van vandaag uit. Ze tonen de absurditeit van de werkelijkheid, de eindeloze en uitzichtloze carrousel van geopolitieke spelletjes. Een carrousel die eigenlijk terug te voeren is tot één langgerekt groot taartgevecht.

Cantina/Blok Bloc

Laika

Elsschot, za 14 apr 2018 - 19.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een eetstandje dichtbij het station, in Italië is het een kelder om wijn te laten rijpen, en in Mexico is het een lokale eet- en drinkgelegenheid met een typische sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen.

Cantina/Blok Bloc

Laika

Elsschot, zo 15 apr 2018 - 17.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een eetstandje dichtbij het station, in Italië is het een kelder om wijn te laten rijpen, en in Mexico is het een lokale eet- en drinkgelegenheid met een typische sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen.

Dounia Mahammed

Salut Copain

cultuurcentrum Berchem, di 17 apr 2018 - 20.30 uur

‘Ik denk vragen te stellen, maar de vragen stellen mij.’ Schipperend tussen vertwijfeling en verwondering, zet Dounia taal in als medium om op scène te filosoferen, dromen, tekenen, wankelen, bevragen. Om uiteindelijk iets te vertellen over de mens en het mens-zijn. Een voorstelling van gedachten.

Reiziger zonder bagage

theatervoorstelling - door theater Vonk

ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn, vr 20 apr 2018 tot zo 22 apr 2018

Beslis je zelf wat je uit je verleden meeneemt en en wat je vergeet ? Kan je aan je verleden ontkomen ? Frank is in de oorlog zijn geheugen kwijtgeraakt. Na een lange zoektocht blijkt hij 'Jacques' te zijn: in het verleden een gewelddadig individu. Kan Frank de confrontatie met Jacques aan ?

Cantina/Blok-Bloc

Laika

ontmoetingscentrum Nova, vr 20 apr 2018 - 19.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een plek dichtbij het station, in Italië een koude kelder en in Mexico een plaats met een speciale sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen. Schuif mee aan tafel en laat je overdonderen. Een nieuw Laikaspectakel op lokatie ! meer info volgt.

Cultuur aan Tafel

Armenië

252 CC, vr 20 apr 2018 - 19.00 uur

Cultuur aan tafel is letterlijk een initiatief om mensen op een laagdrempelige manier te laten proeven van verschillende culturen. Niet enkel van voedsel, maar ook van activiteiten. Gezelligheid troef!

Het Nieuwstedelijk

Een ontgoocheling

cultuurcentrum De Kern, vr 20 apr 2018 - 20.15 uur

Een voorstelling over de verwachtingen die ouders in hun kinderen stellen en de impact van zulke verwachtingen op die kinderen. Over leeglopen, wanneer alle verwachtingen worden weggespoeld. Een Ontgoocheling (1914) is een vroege Elsschotnovelle, door Adriaan Van Aken bewerkt voor het muziektheater

Cantina/Blok-Bloc

Laika

ontmoetingscentrum Nova, za 21 apr 2018 - 19.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een plek dichtbij het station, in Italië een koude kelder en in Mexico een plaats met een speciale sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen. Schuif mee aan tafel en laat je overdonderen. Een nieuw Laikaspectakel op lokatie ! meer info volgt.

Vera Tussing

Mazing

cultuurcentrum Berchem, za 21 apr 2018 - 20.30 uur

Wat betekent samenzijn in deze tijd? Vijf dansers komen in beweging door de aanwezigheid van het publiek. Uit eenvoudige sociale interacties komt een netwerk van handelingen tevoorschijn. ‘Mazing’ herbevestigt de kracht van de aanraking in dit digitale tijdperk. Een prikkeling voor gehoor, zicht en

Brief aan mijn kind

co Sint-Andries, zo 22 apr 2018 - 15.00 uur

Voor de voorstelling Brief aan mijn Kind zijn wij op zoek naar mensen die iets willen meegeven aan de volgende generatie, aan je eigen kinderen of aan alle kinderen van de wereld.

Cantina/Blok-Bloc

Laika

ontmoetingscentrum Nova, zo 22 apr 2018 - 17.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een plek dichtbij het station, in Italië een koude kelder en in Mexico een plaats met een speciale sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen. Schuif mee aan tafel en laat je overdonderen. Een nieuw Laikaspectakel op lokatie ! meer info volgt.

de KOE, De Nwe Tijd en Staatstheater Mainz

Forsterhuberheyne

cultuurcentrum Berchem, di 24 apr 2018 - 20.30 uur

Een briefwisseling tussen het beroemde echtpaar Therese Heyne en George Forster vormt het hart van deze voorstelling over wisselingen. Stemmings-, regerings- en liefdeswisselingen. Een stuk over revoluties dus. Over veranderingen in een tijd dat in Europa de allereerste ideologische oorlog woedt.

Maud Vanhauwaert, Tom Kestens & Geert Waegeman

Mijn punt is eigenlijk.

cultuurcentrum Merksem, do 26 apr 2018 - 20.15 uur

Op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment. Tussen broos en bruut. Tussen grappig en gevaarlijk. Maud Vanhauwaert, Geert Waegeman en Tom Kestens scheppen een magische wereld, vol ontwapenend spervuur, kwetsbare heavy metal en grootmoedige niemendalletjes.

Cantina/Blok Bloc

Laika

Cultureel Ontmoetingscentrum Luchtbal, vr 27 apr 2018 - 19.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een plek dichtbij het station, in Italië een koude kelder en in Mexico een plaats met een speciale sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen. Schuif mee aan tafel en laat je overdonderen.

Zielzoekers

Mokhallad Rasem/Theater Malpertuis en Toneelhuis

ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn, vr 27 apr 2018 - 20.00 uur

Begin 2017 verbleef de Iraaks-Belgische theatermaker Mokhallad Rasem in het asielcentrum van Menen. Hij sprokkelde er verhalen van de inwoners voor een solovoorstelling die hij ook zelf speelt. Op die manier hoopt hij de nieuwsfeiten een gezicht - en zo ook menselijkheid - te geven.

Zuidpool & Arsenaal / Lazarus

M.A.D.

cultuurcentrum De Kern, vr 27 apr 2018 - 20.15 uur

M.A.D. is een tragikomisch duet, een morbide paringsdans en een lucide sprookjesparabel vlak voor Doomsday – in één. Een nieuwe, snijdend actuele tekst van Jorgen Cassier, op maat van rasacteurs Sofie Decleir en Willy Thomas, die voor het eerst in duo op scène staan.

Karlijn Sileghem, Tine Embrechts, Ronny Mosuse, Aram Van Ballaert & Hugo Matthysen

Onbevreesd (met vis)

cultuurcentrum Merksem, vr 27 apr 2018 - 20.15 uur

Tine Embrechts en Karlijn Sileghem kijken de wereld recht in de ogen. Moeiteloos slagen ze erin onderwerpen als rottende relaties, winkelen met wijsheid, totale trendverslaving en stuitende stemmingswisselingen tot één briljante brij te kneden.

Gili

Charlatan

252 CC, vr 27 apr 2018 - 20.30 uur

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie door kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens. Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlataneske praktijken?

Cantina/Blok Bloc

Laika

Cultureel Ontmoetingscentrum Luchtbal, za 28 apr 2018 - 19.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een plek dichtbij het station, in Italië een koude kelder en in Mexico een plaats met een speciale sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen. Schuif mee aan tafel en laat je overdonderen.

Cantina/Blok Bloc

Laika

Cultureel Ontmoetingscentrum Luchtbal, zo 29 apr 2018 - 17.00 uur

Een ‘cantina’ in Spanje is een plek dichtbij het station, in Italië een koude kelder en in Mexico een plaats met een speciale sfeer. Cantina van Laika is dat alles samen. Schuif mee aan tafel en laat je overdonderen.

Clique Magique In-Team

Magische zondagen

252 CC, zo 29 apr 2018 - 19.30 uur

In 2004 sloegen drie Ekerse families met dezelfde passie voor de goochelkunst de handen in elkaar en richtten ze de goochelclub Clique Magique op. Kasteel Hof De Bist wordt dit jaar hun nieuwe thuishaven.

Maelstrom

Brief aan mijn kind

cultuurcentrum De Kern, do 3 mei 2018 - 20.15 uur

Op voorhand vragen Maelstrom en de organisatoren het lokale publiek om zelf een brief te schrijven aan hun (fictieve) kind, en met die brieven maakten zij dan de voorstelling Brief aan mijn Kind. Op elke speelplek gaan ze op zoek naar lokale briefschrijvers, uit alle lagen van de bevolking.

Eric Arnal-Burtschy

Deep are the woods

cultuurcentrum Berchem, vr 4 mei 2018

In een veertig-minuten durende performance nodigt kunstenaar Arnal-Burtschy je uit in een magisch universum waarin hij aan de hand van licht en rook verschillende ruimtelijke illusies creëert die rechtstreeks op je inwerken. Als een kathedraal zonder muren daagt het licht je uit om je perceptie van

Eric Arnal-Burtschy

Deep are the woods 3+

cultuurcentrum Berchem, vr 4 mei 2018

Licht is een danser. Klinkt dat gek? Kom kijken hoe het kan. Kunstenaar Arnal-Burtschy toont dat in een donkere ruimte licht een prachtige danser is. Hoe? Door een illusie met licht en rook te bouwen. Hand in hand of net alleen ga je erin op verkenning.

Suzanne Grotenhuis | De NWE Tijd

On Ice

cultuurcentrum Berchem, wo 16 mei 2018 tot do 17 mei 2018

Waarom besluit een jonge theatermaker een ijspiste te kopen? En waarom biedt deze ijspiste de ‘oplossing’ voor een gebroken hart? Je komt het te weten in een 75 minuten durende wervelwind op schaatsen waarin verhalen zich in duizelingwekkend tempo opvolgen maar niets aan het toeval wordt overgelaten

Annie MG Schmidt

Els Dottermans en Katelijne Verbeke

ontmoetingscentrum Nova, do 17 mei 2018 - 20.15 uur

Nee deze keer geen ‘Jip en Janneke’, maar wel een stuk over het leven van Annie MG Schmidt zelf! Annie MG Schmidt was immers een zeer bijzondere vrouw. Els Dottermans en Katelijne Verbeke slagen er in om met tekst en muziek een aangrijpend beeld op te hangen van deze kranige dame.

Bart Van Loo

Napoleon

cultuurcentrum De Kern, do 17 mei 2018 - 20.15 uur

Met zijn gekende bevlogenheid en zin voor humor legt Van Loo zijn familiegeschiedenis naast die van Bonaparte. De kleine keizer komt bij hem tot leven, wordt een mens van vlees en bloed die onder zijn huid kruipt.

Theater Froefroe

Zaratoestras

cultuurcentrum De Kern, vr 25 mei 2018 - 20.15 uur

De lucht is donker en paars. Gertrude en Johan, al 40 jaar man en vrouw en kinderloos, rollen met een omgebouwde theaterwagen over verlaten wegen op zoek naar een jong publiek.

Sien Eggers, Sofie Palmers & Jessa Wildemeersch

L’étude

cultuurcentrum Merksem, vr 1 jun 2018 - 20.15 uur

In ‘L’étude’ ontmoeten drie vrouwen mekaar en wagen ze zich aan een studie over Shakespeare. Naarmate hun studie vordert, vermengen de levens van de vrouwen zich steeds meer met de rollen van Shakespeare en omgekeerd. Hoe relevant zijn Shakespeares vrouwenrollen vandaag nog?

Koen De Preter

Dancing

cultuurcentrum Berchem, vr 15 jun 2018 - 20.30 uur

De Preter staat voor het eerst sinds lang weer zelf op de planken. Hij daagt zichzelf uit als danser en trekt alle registers open: radicaal, poëtisch, absurd, romantisch, beklijvend en rauw. Eclectisch zoals in een maffe discotheek. Een solo in tijden van crisis. DIY. Een zoektocht naar vrijheid.

Dochters van Eva

cultuurcentrum Merksem, za 16 jun 2018 - 20.15 uur

Dochters van Eva zijn vrouwen voorbij vijftig die gedurende een jaar in dans en beweging duiken. Ze laten zich inspireren door een thema en geven dat artistiek vorm. Met kostuums, belichting en muziek ontstaat een eigen voorstelling door de deelnemers aan de workshops.

Dochters van Eva

cultuurcentrum Merksem, zo 17 jun 2018 - 15.00 uur

Dochters van Eva zijn vrouwen voorbij vijftig die gedurende een jaar in dans en beweging duiken. Ze laten zich inspireren door een thema en geven dat artistiek vorm. Met kostuums, belichting en muziek ontstaat een eigen voorstelling door de deelnemers aan de workshops.